ACT online - Module 6

1-01-2023 tot 31-08-2025
Particulieren

ONLINE

Trainer
ACT online - Module 6

Inschrijven

Prijs: € 0,00

Bij inschrijving hou volgende gegevens bij de hand:

  • BTW nummer indien u zelfstandige bent.
  • Bank- of Paypal gegevens voor de betaling die online verloopt.
  • Indien je zelf niet de deelnemer bent maar een naaste inschrijft: adres en geboortedatum van de deelnemer.

 

Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Lieve mens

 

Ik begon met deze aanspreektitel in mijn eerste mail en eindig met deze aanspreektitel in onze laatste mail omdat dit is hoe het is. We zijn allemaal mensen die vanalles denken, voelen en doen. We voelen moeilijke dingen en mooie dingen, ons hoofd maakt moeilijke gedachten en gelukkig ook soms andere, we doen goeie dingen en minder goeie dingen. Dit is hoe het is om mens te zijn en niets van alles wat we denken, voelen en doen zegt iets over wie we zijn of wat we waard zijn; ook al proberen onze hoofden wel stickertjes op ons te plakken en ons te vertellen wie we zijn. Merk op wanneer het harnas je in de weg staan om van jezelf te houden, om bezig te zijn met datgene wat je de moeite waard vindt, wat je voldoening geeft en wat je leven rijker maakt.

En maakt je hoofd nu de gedachte ‘ik weet niet wat ik waardevol vind’, ‘ik weet niet wat ik belangrijk vind’, ‘ik weet niet wat mijn leven kleur zou geven of rijker zou maken’, … don’t worry. In deze 6e en meteen laatste module van de cursus gaan we precies daar naar op zoek met jou. Je leest het goed, het is de laatste module maar wat voor eentje!

We gaan niet rustig uitbollen, integendeel we vliegen er nog eens voor de volle 100% in. Via concrete oefeningen helpen we jou ontdekken wat er werkelijk diep vanbinnen toe doet voor jou. We helpen je opnieuw luisteren naar de stem van je hart die door ons hoofd soms de mond wordt gesnoerd maar oh zo waardevolle informatie heeft over wat jou gelukkig maakt, je ontroerd, je beweegt, je voldoening geeft, … Deze module kan best confronterend zijn en is tegelijk oh zo waardevol.

 

Lieve mens,  maak elk gevoel van jou, elke behoefte van jou, elk verlangen van jou de moeite waard en gun jezelf daarmee een leven dat de moeite waard is!

Ik hoop dat we hier mee een steentje hebben in kunnen bijdragen.

Het ga je goed.

 

Hartelijke groet

Nele