ACT online - Module 5

1-01-2023 tot 31-08-2025
Particulieren

ONLINE

Trainer
ACT online - Module 5

Inschrijven

Prijs: € 0,00

Bij inschrijving hou volgende gegevens bij de hand:

  • BTW nummer indien u zelfstandige bent.
  • Bank- of Paypal gegevens voor de betaling die online verloopt.
  • Indien je zelf niet de deelnemer bent maar een naaste inschrijft: adres en geboortedatum van de deelnemer.

 

Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Hopelijk heeft de vorige module je geholpen om anders met je gedachten om te gaan. Onthou dat de tips die je daarin gekregen hebt niet dienen om ze weg te krijgen of om ze te veranderen want dan zitten we terug bij onze oplossingsneiging die ons uiteindelijk vast zet. Laat je hoofd gewoon rustig de gedachten maken die het wil maken en wees de observator van de gedachten die door je denkmachine worden geproduceerd. Heb je trouwens een naam gevonden voor je brein? Het kan helpen om op plakbriefjes de naam van je brein te schrijven en dit hier en daar op te hangen op plaatsen waar je vaak komt. Op die manier wordt je herinnerd aan het feit dat je verstand als een soort Siamese tweeling met je meewandelt maar dat je het niet automatisch ernstig moet nemen of je je niet per sé moet laten leiden of adviseren door de gedachten die je hoofd maakt. 

In module 5 hebben we 2 vaardigheden op het programma staan. Je krijgt concrete oefeningen om te oefenen in meer in het hier en nu leven. Als jouw hoofd menselijk is en dus lijkt op het mijne, dan is het verdomd moeilijk om met onze aandacht in het nu te zijn. Nochtans is dat de enige tijd waarin je leven zich werkelijk afspeelt. Onze hoofden nemen ons als volleerde tijdreizigers zo graag mee naar wat er in het verleden gebeurd is en naar wat ons ‘mogelijks’ nog te wachten staat in de toekomst. Iedereen herkent toch dat je met iets bezig bent en je gedachten ondertussen elders zitten? Zonde want door meer in het nu te zijn, beleven we meer ons leven. Leer opmerken wanneer je hoofd zich in een ‘andere tijd’ bevindt en ontdek hoe je zelf kan kiezen om terug te komen met je aandacht naar het nu. 

Daarnaast hebben we het in deze module ook over het thema zelfbeeld. We helpen je stilstaan bij hoe je zelfbeeld eruit ziet en bij hoe leven naar ons zelfbeeld ons vastzet, je gevangen houdt en je mogelijkheden ontneemt. Het voelt als een soort maatpak dat vertrouwd aanvoelt maar waarbinnen we niet al te veel bewegingsruimte hebben.
Ik gun je dat je na deze sessie losser mag komen van ‘het verhaal’ dat je in de loop van je leven bent beginnen geloven over jezelf en jij voluit jij mag zijn zoals jij dat wil op elk moment van je leven! 

 

Hartelijke groet

Nele