ACT online - Module 4

1-01-2023 tot 31-08-2025
Particulieren

ONLINE

Trainer
ACT online - Module 4

Inschrijven

Prijs: € 0,00

Bij inschrijving hou volgende gegevens bij de hand:

  • BTW nummer indien u zelfstandige bent.
  • Bank- of Paypal gegevens voor de betaling die online verloopt.
  • Indien je zelf niet de deelnemer bent maar een naaste inschrijft: adres en geboortedatum van de deelnemer.

 

Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Wij zijn blij om je opnieuw te mogen verwelkomen.

Hoe gaat het met je? Is dat een vraag die je weleens stelt aan jezelf? Ik heb dat in elk geval gedurende heel veel jaren van mijn leven niet gedaan  met alle gevolgen van dien. Stilstaan bij hoe je je voelt kan heel waardevol zijn omdat het je gids naar wat je nodig hebt. Hopelijk heb je in de module rond acceptatie wat handvaten gevonden om te oefenen in voelen wat er is in plaats van vechten tegen of wegvluchten van wat er is.

Hoe zou het zijn als je vanaf vandaag elke dag eens heel even aan jezelf vraagt hoe het met je gaat. Niemand hoeft het te weten, het is iets tussen jou en jou. Misschien komt er in het begin geen antwoord en dat is helemaal prima (ook al geeft jou dat dan een vervelend gevoel ) maar je maakt jezelf in elk geval de moeite waard door het je af te vragen.

Vandaag leren we meer over gedachten en over de impact die gedachten kunnen hebben op ons doen en laten. Ze dicteren ons eigenlijk een ganse dag rond en vertellen ons wat we wel en niet moeten doen, wie we zijn, wat we waard zijn, … Gedachten kunnen veel impact hebben op ons als mens want we beleven gedachten als echt en voelen bij elke gedachte ook echte gevoelens.

 

Succes.

 

Hartelijke groet

Nele & Rita (Je ontdekt in deze module wie Rita is )