Betaalmogelijkheden

 

Opleidingscheques

 Meer info over opleidingscheques en of u hiervoor in aanmerking komt, vindt u hier: https://www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml

 Bij vragen gelieve de gratis Servicelijn van de VDAB te contacteren: 0800 30 700

 

KMO-portefeuille

KMO-portefeuille is bestemd voor kleine of middelgrote ondernemingen (ook vrije beroepen en eenmanszaken) met een vestiging en het Vlaamse Gewest, een aanvaardbare activiteit en een aanvaardbare juridische vorm. Vzw’s komen niet in aanmerking.

Zie http://www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille voor meer uitleg.

Download hier de Handleiding kmo-portefeuille met daarin Allegre gegevens die u bij de aanvraag nodig heeft.

Ondervindt u een probleem of heeft u nog vragen, contacteer dan zeker het gratis nummer 1700. 

 

Terugvorderingen ziekenfonds

Sommige ziekenfondsen voorzien een gedeeltelijke terugbetaling voor psychologische begeleiding. Wij raden u aan om bij uw ziekenfonds na te vragen of u hiervoor in aanmerking komt. Zo ja, vraag uw ziekenfonds dan naar het desbetreffende formulier, zodat onze therapeuten het voor u kunnen invullen.

 

Subsidiëring

Indien jouw organisatie een Vlaamse non-profit organisatie is, kan je gebruik maken van subsidiekanalen als Icoba en Vivo. Voor meer info kan je terecht bij annick@allegre.be

Indien de eigenaar van jouw organisatie een vrij beroep uitoefent, dan kan de organisatie gebruik maken van Liberform. Dit is een subsidie waar eigenaar en werknemers voor in aanmerking komen.